Prémium precíziós implantátum rendszer az Egyesült Államok piacvezető gyártójától
99.7%-os sikerességi arány
Egyedülállóan széleskörű protetikai választék
Kimagasló ár-érték arány
26 éve az implantátum piacon

Rólunk


Cégünk 1991-ben alakult, már több mint 26 éve fogászati implantátumok, protetikai tartozékok, és csontpótló anyagok forgalmazásával foglalkozunk, mellyel hozzájárulhattunk több tízezer ember boldog mosolyához.

A Sinalisal Kft. az amerikai ImplantDirect implantátumrendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az ImplantDirect termékeket világszerte több mint 40 országban kiváló eredménnyel használják.

Az amerikai cég a világ egyik leginnovatívabb gyártójaként lépést tart az implantológusok és a páciensek növekvő elvárásaival is, hogy a fogpótlások mielőbb funkcióképesek és természethűen esztétikusak és maradandóak legyenek.

ImplantDirect implantátumok


A rendkívül széles implantátumrendszer választék garantálja, hogy az implantológus minden beavatkozáshoz kompromisszumoktól mentes, tökéletes megoldást találjon.

Az ImplantDirect implantátumok kónikus felépítése, speciális menetkiképzése és legmagasabb minőségű felületkezelése biztosítja a könnyű és biztonságos behelyezést és tartósságot.

Garancia és biztonság


Valamennyi termékünkre az Európai Unió szabályozásával megegyező mértékű, maximális időtartamú garanciát nyújtunk.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a beavatkozás és kezelés a páciens számára a lehető legkisebb fizikai és anyagi megterheléssel járjon.

Kompatibilitás


Tökéletes kompatibilitás – Zimmer Dental, Nobel Biocare és Straumann rendszerekkel. Részleges kompatibilitás: BioHorisons, AlphaBio rendszerekkel.

Szolgáltatásaink


Rendszeresen szervezünk akkreditált imlantológiai alap- és továbbképzéseket, igény szerint személyre szabott szakmai tanácsadással, konzultációval.

Leggyakoribb témáink:

Fogászati implantációs alapismeretek sebészeti és protetikai szempontból
Csont management, a lágyrész-plasztika szájsebészeti lehetőségei
Rendszerismertető tréning Implant Direct implantátumokkal
Extractiót követő azonnali implantáció
Konzultációs lehetőség Implant Direct rendszerrel kapcsolatban / rendszerfüggetlenül
Regeneratív fogágy műtétek